flytebrygge til ditt hjem. betongbrygge

Brygge til ditt hjem

Marinegruppen har lang erfaring med å levere brygger til hytter og private hjem over hele landet. Våre betongbrygger av høy kvalitet er ideelle for de som ønsker å ha en solid og pålitelig brygge på sin eiendom. Våre betongbrygger er designet for å tåle ekstreme værforhold og er svært motstandsdyktige mot slitasje, samtidig som de er enkle å vedlikeholde.

Enten du ønsker å ha en brygge på hytta eller ved ditt private hjem, kan vi tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine behov. Med vår lange erfaring og ekspertise kan du være sikker på at du får en brygge av høy kvalitet som vil vare i mange år fremover.

strømsøyle til betongflytebrygge flytebrygge

Strøm og vann

Alfa-II strømsøyler er en solid og fleksibel løsning for å dekke behovet for strøm på bryggeanlegg eller marinaer. Disse strømsøylene er produsert med sjøvannsbestandige elokserte aluminiumsprofiler, noe som gjør dem svært holdbare. Du kan velge antall strømuttak som passer for ditt behov, samt om du vil ha dem levert med eller uten strømmåler. Strømsøylene har LED-lys og kan også utstyres med vannkran og slangeoppheng.

LED-lyset er plassert slik at det lyser skrått ned og ut, noe som gir en behagelig belysning uten å blende. Lyskilden har en levetid på omtrent 35 000 timer. Alle stikkontakter leveres med KOMBIVERN, som er en automatsikring og jordfeilbryter i en enhet. Kombivern er montert bak en selvlukkende dør for å beskytte mot fuktighet og vannsprut. Strømmåler kan leveres for hver søyle eller for hver kurs, og fotocelle kan leveres montert på søylen.

utriggere til betongflytebrygge

Utriggere

Marinegruppen har lang erfaring med utriggere som er bygget for å vare. Utriggerne produseres av våres sammarbeidspartner sin fabrikk utenfor Bergen, og vi benytter kun kvalitetstestet stål i kvalitet S355/420 med høy duktilitet for å unngå brudd og for at de skal tåle påkjenningene de er bygget for.

Våre gangbare utriggere har lengder fra 4-12 meter, og er meget stabile og vridningsstive.Vi kan tilpasse utriggere etter dine spesifikke behov, og tilbyr alt fra ekstra fortøyningspunkter til skråstilling av utrigger. Sikkerheten blir ivaretatt med pontonger som har integrert redningsstige. Våre gangbare utriggere har oppdrift på 525 L (4-8 m), 1035 L (9-10 m) og 1545 L (12 m). Velg Marinegruppen når du vil ha en utrigger som er bygget for å vare og tilpasset dine spesifikke behov.

bølgedemper i betong. flytebrygge i betong

Bølgedempere

For mange båteiere er trygghet og sikkerhet viktig når det gjelder valg av båtplass. Vi vet at det er mange som ønsker å ha en båtplass i områder med krevende værforhold. Derfor har vi utviklet bølgedempere som kan tilpasses ulike behov og situasjoner.

Med våre bølgedempere kan båteiere være sikre på å ha en trygg og stabil båtplass, selv når værforholdene er krevende. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre bølgedempere og hvordan de kan tilpasses dine behov.

Vi tilpasser oss ditt behov

Hos oss står kundens behov alltid i fokus, og vi gjør vårt ytterste for å tilby produkter og tjenester som er tilpasset de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Uansett om det gjelder enkle modifikasjoner eller større tilpasninger, strekker vi oss langt for å imøtekomme dine behov og ønsker.

Vi er stolte av å tilby produkter av høy kvalitet som er produsert i henhold til strenge standarder og krav. Våre produkter inkluderer alt fra brygger og utriggere til strømsøyler og annet utstyr for marinaer og båthavner. Men vi forstår at ingen kunder er lik, og derfor tilbyr vi også tilpasninger og modifikasjoner for å sikre at produktene vi leverer passer perfekt til ditt behov.

Telefon

+47 913 07 159

Addresse

Hegglandsveien 15
5680
TYSNES